ROAGA-TE IMPREUNA CU NOI PENTRU: -Lucrarea misionara din Oltenia -Lucratori misionari din Oltenia In fiecare zi de la ora 7-7,30 Rugaciunea ta este importanta pentru noi cei de aici. Este nevoie de tine,poti ajuta mult prin rugaciune.
Ei au nevoie de rugaciunile noastre - Sora GIUREA TANT A din loc Greci jud Olt,bolnava de astm,respira dor cu ajutorul spreiului. -Sora TOMA ELENA din loc Arad ,bolnava de cancer. -Fr TOMSA IONE L din loc Arad,orb in urma unei operati. - Sora PITIGOI MIREL A ,Spania,probleme personale. - Sora CEACIRU JANA .loc Farcasele Jud Olt - Fr IONEL BARCEA sustinut in rugaciune,este un tinar care trece pin incercari mari -FERNANDO ,Spaniaia-astm bronsic ultima faza. -CIOBANU LILIANA -probleme personale - GREIERE NANA loc Chilii Olt probleme cu Inima. - IONUT MARIO - bolnav de leucemie Slatina Olt. -ALEXANDRU -Slatina Olt . - UN PRIETEN din Belgia,bolnav in spital. - Fr RADU ALEXANDRU loc Greci Jud Olt bolnav. - STEFAN IONITA din loc Resita, Probleme familiare. - MONICA din loc Horea Arad,suspecta de leucemie. -DRAGOMIR VIOREL, din loc Rusanesti Olt ,probleme familiare. -FAMILIA LUCA, din loc Gurahont Arad ,probleme in familie ,un copil bolnav. -DUMITRACHE MARIANA ,probleme personale -GABRIELA MUNTEAN pentru fiul ei LUCIAN,un copil de 3 ani are leucemie ,este la tratament in Italia,are nevoie si de sprijin financiar. UN TINAR care este in Belgia in spital bolnav. DRAGOS ,rugaciune pentru a se intoarce la Domnul Isus. - MARIA CHERECHES ,Spania,probleme personale. MARGEA GEORGE ,Caracal ,misionar, accident,sa-ne rugam pentru vindecarea sa JENI -sunstinere in rugaciune pentru biruinta spirituala -in incercari Sora GICUTA - din Preotesti Suceava paralizata de 20 ani,vindecare si alinare a durerilor. RITEA EUGENIA ,sutinere in rugaciune pentru eliberare de teama,doreste sa se intoarca la Dumnezeu si pentru fiul ei care a sferit o depresie. FR VASILE ,are nevoie de sprijinul nostru in rugaciune. VOICA SINDRESTEAN doreste sa fie sprijinita in rugaciune,trece prin stari sufletesti grele DINCUTA GABRIELA ,mama a 6 copii bolnava de cancer ,sa ne rugam ca Domnul Isus sa o vindece
A N U N T A B I S E R I C A TA SA SE ROAGE PENTRU CAUZA LOR
PROPUNE O CAUZA DE RUGACIUNE
Marturie de la vizitatori Ma numesc Ovi Micula, sunt student anul III la Informatica in Oradea, si sunt membru in Biserica Baptista din Beznea, judetul Bihor, satul in care locuiesc impreuna cu familia mea. Va rog frumos sa imi ingaduiti sa va scriu cercetarea mea: ________________________________________ Iubirea lui Isus fara hotare e! Intr-o lume destramata ce calea a pierdut, unde dragostea se stinge in suspin, aud in mine chemarea unei vesnice iubiri, ce-n inima-mi asterne linistea. 2 Corinteni 3:5 Nu ca eu prin mine insumi sunt in stare sa gandesc ceva ca venind dela mine. Destoinicia mea, dimpotriva, vine dela Dumnezeu. 1 Corinteni 2:4-5 Si invatatura si propovaduirea mea nu stau in vorbirile induplecatoare ale intelepciunii, ci intr-o dovada data de Duhul si de putere, pentruca credinta celor care asculta sa fie intemeiata nu pe intelepciunea oamenilor, ci pe puterea lui Dumnezeu. Rugaciunea este dovada lui Dumnezeu. Nu voi avea impact in lume pana nu voi fi marcat de Stapan. Marca lui Dumnezeu in omul dinlauntru va aduce victorie bisericilor, comunitatilor si natiunilor. Va rog sa ma sprijiniti prin rugaciunile dumneavoastra. Va incurajez sa spuneti si altora. Galateni 6:14 In ce ma priveste, departe de mine gandul sa ma laud cu altceva decat cu crucea Domnului nostru Isus Hristos. Cred in minunea dragostei desavarsite. Cred in iubirea ce-n etern va dainui. Cred in puterea iubirii ce prin moarte a trecut. Si Domnul meu e-acela in care cred. Apreciez in adevar sprijinul dumneavoastra! Dumnezeu sa va binecuvinteze!
PAGINA DE RUGACIUNE
- Acasa
- Despre noi
- Misiune
- Info misiune
- Galerie
- Mărturii
- Predici scrise
- Pagina copiilor
- Resurse
  - Miscarea Penticostala
  - Biografia Apostolilor
  - Cuvint catre tineret
  - Mare este secerisul
  - Poezie -creatie
  - Ajutoare Neemia
  - Scrisoare de la Isus
  - Pagina femeilor
  - Rugaciune
  - Stiri crestine
  - Stiri crestine 2
  - Negative Crestine
- Pildele Domului Isus
- Contact
- Guestbook